Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Uw Partner In Onderhoud

Over ons

Chaintec Group is de groep boven Chaintec Operational Solutions & EngiPro. Met beide bedrijven zijn wij actief in Vlaanderen, Brussel en Wallonië maar ook in Nederland, Luxemburg en Polen ondersteunen wij onze partners.

Onze meer dan 150 medewerkers zijn ervaren professionals die op een efficiënte, professionele en kwalitatief hoogstaande manier technische ondersteuning bieden. Het is onze missie om op een flexibele en kostenefficiënte manier de juiste persoon in te zetten.

Onze kracht zit in de grote diversiteit van mensen en talenten. Zowel technisch als commercieel leggen we de lat erg hoog. Alle medewerkers zijn harde werkers en verstandige denkers en zoeken voortdurend naar hoe het nog beter, sneller en efficiënter kan.

Sinds 2003 is Chaintec Operational Solutions de aangewezen partner in onderhoud door het aanbieden van ervaren specialisten die een brede waaier aan technische activiteiten voor kortere of langere termijn kunnen opnemen. Chaintec Operational Solutions heeft een aantal troeven die het bedrijf een substantiële technische voorsprong geven. Een ervaren equipe op alle niveau’s in diverse technische onderhoudsdomeinen. Ervaring en expertise in o.a. de pharma, voeding, luchtbehandeling, chemie, brouwerij, bottelarij, automotive, etc. Bovendien zijn we VCA gecertificeerd.

 

EngiPro, Engineering & Project Consultancy, is een engineering bureau gespecialiseerd in het verlenen van technische assistentie aan bedrijven bij de realisatie van multi-disciplinaire projecten. Het is onze missie een partner te zijn voor bedrijven op gebied van technische ondersteuning bij de realisatie van hun projecten. Wij vormen de schakel tussen de industrie en externe professionals op basis van projectsourcing. Onze ervaring stelt ons in staat de noden van het bedrijf correct in te schatten en het juiste profiel van de kandidaat op te stellen. EngiPro bvba, Engineering & Project Consultancy voldoet aan het kwaliteitslabel van Federgon en heeft bijgevolg het recht om het label Federgon Projectsourcing – Certified te gebruiken.